Kereskedelmi iskolát végeztem, szakmámat illetően vegyesbolti eladó vagyok. Az évek során több szakmába is belekóstoltam, kisebb nagyobb sikerrel. Gyerekkorom óta érdekel minden, ami kézműves. Mindig is szerettem rajzolni, alkotni, s épp ezért nem jelentett soha gondot akár egy ruha megvarrása, egy mesetorta megsütése, és persze az apró mintával díszített körmök kivitelezése.
Négy évvel ezelőtt, egy véletlen kapcsán találkoztam össze a dekorgumiból készült babákkal. Szerelem volt első látásra. És bár az első próbálkozás nem épp sikerült fényesen, az elmúlt idő alatt rengeteget gyakoroltam, fejlesztettem a készítést.
Kezdetben csak magamnak, később ismerőseimnek készítettem hobbi szinten babáimat. A sok pozitív visszajelzés ösztönzött arra, hogy van értelme annak, amit csinálok, tetszik az embereknek a munkám, és ezt másoknak is szeretném megmutatni. 2018 márciusától vállalkozás formájában készítem állandó készleteimet és egyéni megrendeléseimet. A hobbim a munkám lett, és a munkám a hobbim. Eddig főként vásárokon, fesztiválokon kínáltam termékeimet, de mára már egy web-áruházat is üzemeltetek, ezzel is népszerűsítve a babáimat.
Az emberek, mikor ránéznek a babáimra, megmosolyogtatja őket, és a célom pontosan az, hogy a szürke hétköznapokba egy pici mosolyt, egy leheletnyi örömet csempésszek.
Nem csak készleten lévő termékeim vannak, hanem egyéni ötleteket is szívesen megvalósítok fényképről, akár szülinapra, névnapra, házassági évfordulóra…., stb…
Nem készül tömegcikk, nincs két egyforma baba. „Amikor egy művésztől / kézművestől vásárol, nem csupán egy tárgyat vásárol. Kísérletezéssel, sikerekkel, bukásokkal töltött órákat vásárol. A frusztráció és a színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolja meg. Nem csak egy tárgyat vásárol meg, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárol a művész/ kézműves számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret!” Keress bizalommal.